26 Maj 2017 imieniny: Eweliny, Jana, Pawła
 

Szukaj

Akualnosci
Ogloszenia

 

 
 
Byłeś świadkiem jakiegoś wydarzenia,
coś Cię zbulwersowało - napisz, prześlij zdjęcie, zadzwoń
echo@turek.net.pl
tel. 63 278 53 41
lub skorzystaj z naszego formularza kontaktowego
Zgłoś wydarzenie »
 

Sondy

Czy jesteś za wprowadzeniem maksymalnie dwóch kadencji dla samorządowych władz i dla radnych ? (1143 opinii)
TAK
76% 
NIE
20% 
Nie mam zdania
4% 
 
pokaż wszystkie »

 

 

REKLAMA


 

Termy w drodze do IV ligi

Dodano dnia: 13-10-2015 11:19| Komentarzy: 0

Po niezbyt udanym sezonie 2014/2015, obecny piłkarze MGLKS Termy Uniejów/Ostrowsko rozpoczęli znacznie lepiej. Po dziewięciu kolejkach zajmują drugie miejsce w tabeli łódzkiej okręgówki z takim samym dorobkiem punktowym jak lider.

 

Do rozgrywek w nowym sezonie nie przystąpiło sześciu piłkarzy MGLK Termy Uniejów. Łukasz Wojciechowski wybrał Dąbie, gdzie został prezesem nowego klubu KP Zryw. Wspomaga tam także na boisku drużynę grającą w konińskiej B-klasie. Michał Kaźmierczak, Jacek Dutka i Tomasz Jatczak, opuścili zespół z powodów osobistych. Marcin Woźniak został wypożyczony do MKS Mianów, grający w łódzkiej B-klasie, a Jakub Jesionowski do sieradzkiej B-klasowej GKS Pisi Zygry.

Więcej w aktualnym numerze Echa

 

Komentarze

Brak komentarzy...

Dodaj komentarz

Podpis
Tresć
Przepisz kod z obrazka
CAPTCHA Image

UWAGA!
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu.

Redakcja "Echa Turku" nie odpowiada za treści zamieszczanych przez czytelników komentarzy, zastrzegając sobie jednocześnie prawo do ich moderowania oraz kasowania w przypadkach ewidentnego naruszania prawa.

 

Ogłoszenia

 

OSTATNIE GALERIE

Z Sacałów do Normandii
Aktualności powiązane z galerią
» Z Sacałów do Normandii
zobacz galerię »
 
Kwiatków
foto
Aktualności powiązane z galerią
» Kwiatków Znika
zobacz galerię »
 
Zobacz wszystkie: Galerie »

 

 

Repertuar kin

Najbliższe imprezy

Polecane imprezy


Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Więcej o plikach cookies »